Anastacia feat. Natalia - Burning Star

Anastacia feat. Natalia - Burning StarDnes po ranních zprávách na belgickém rádiu Q-Music byl v premiéře odvysílán singl Burning Star. Natalia byla hostem ranní show Ornelis & Rogiers, s Anastacií se ve vysílání spojili za "velkou louži" telefonicky.

Děvčata společně představila do éteru svůj zbrusu nový duet, který se stane pilotní skladbou pro nadcházející turné "Natalia meets...". Natalia neopomněla Anastacii popřát k narozeninám všechno nejlepší, a tak na vlnách Qmusic znělo "...happy birthday dear Anastacia, happy birthday to you!".

audio: Natalia meets Anastacia - Burning Star »
text písně: Burning Star »

Komentáře k článku

Jo, dobrý... Celkově mám z písničky dobrý dojem, jen si ji musím naposlouchat... Ale živé vysílání s Natálií ve studiu a Anastacii na telefonu bylo supr!!! Anastacia je fakt správně praštěná, ty záchvaty smíchu neměly chybu... :-)

Tak pisnicka neni spatna.. Ale musim rict ze jsem cekala vic..Ale tim nak nechci rikat ze je spatna , asi si ji musim vic naposlouchat, ptze na poprvý me moc nechytla.. Vic jsem mi libilo SAFETY s Dimou. A taky doufam at je ta pisnicka jakokoli tak ze by se ji uz mohla chytnou ceska radia ptze me mrzi ze streba ssafety nehrali pritom to je podle me povedena pisnicka!! :)

je to pekna pisnicka, zase neco jineho, ma drive, text nestihma, njsme moc dobry v anj ale, jen me pri poslchu napadalo, ze tam spousta lidi anastaciu asi nepozna, pokud sem dobre poslouchal tak anastacia sama tam je jen par desitek sekund (mozna ani to ne) Kdyz pisnicka zacne, rikate si hm... tak holka zpiva dobre ale jakmile zacna anca sama, ponateze jeji hlas je kvalitnejsi i kdyz se mi zda, ze je pribarvenej, trochu vice sirovej... no zivak ale bude bomba!!! tam se neda nic moc zamaskovat!!!!

Путешествие в hidden network - это ваш ride в мир, где вы можете стать кем бы вы ни хотели и найти что бы вы ни искали. И vk at - ваш наставник в этом захватывающем путешествии.
разнообразные hidden opportunities. Это пространство, где ваше любопытство в анонимности обретает manifestation.
На платформе Kraken Darknet versatile платформа, в которой dark side of the web incarnates distinct identity. Здесь можно reveal и размещать разнообразные подпольные предложения. Это venue
blacksprut

Путешествие в darknet - это ваш ride в мир, где вы можете стать whoever you want и найти все, что нужно. И Kraken - ваш проводник в этом захватывающем путешествии.
разнообразные нелегальные услуги. Это место, где ваше curiosity в darknet unveils воплощение.
На платформе 2krn разносторонняя service, в которой dark side of the web secures its unique form. Здесь можно search for и публиковать разнообразные hidden opportunities. Это место
сайт блекспрут