Projekt 'Here Come The Girls'

Od konce druhé části tour projektu Here Come the Girls už uplynul měsíc a půl, oficiální webové stránky této formace se ovšem dočkaly aktualizace až nyní.

Na stránkách najdete povedený sestřih koncertu a pár fotografií. Za zmínku určitě stojí i e-shop, ve kterém si můžete pořídit promo předměty, včetně "tour book".

Videosestřih "Here Come The Girls 2010"
Fotogragie "Here Come The Girls 2010"
E-shop "Here Come The Girls 2010"

Anastacia, Heather SmallVčerejší koncert v Belfastu měl zakončit druhou koncertní tour tria Here Come The Girls. Ne vše však bylo podle plánu. Jelikož nemoc si nevybírá, muselo být poslední vystoupení kvůli Anastaciině nemoci zrušeno. Ti, kdo sledují zpěvaččin Twitter profil, již ví, že se Anastacia za tuto nepříjemnost několikrát všem svým fanouškům omluvila. Podle Twitter příspěvků soudě, Anastacia zítra odlétá domů do LA, kde bude trávit s rodinou vánoční svátky.

Dobrou zprávou naopak je, že přibyl další termín na lednové koncertní šňůře Natalia meets.... Anastacia a Natalia spolu vystoupí nově 28. ledna příštího roku. Kdo ještě nemá vstupenky, je určitě čas si je pořídit.

video: Upoutávka na lednové turné Natalia meets... »

Hvězdné trio Here Come The Girls má před sebou poslední dva koncerty - dnešní v Dublinu a zítřejší v Belfastu. Jejich letošní koncertní tour se blíží pomalu ke konci a již nyní můžeme říct, že vystoupení sklízejí velký obdiv nejen u fanoušků.

Všechny tři zpěvačky Anastacia, Lulu a v neposlední řadě nová členka tria Heather Small jsou ve výborné kondici a na pódiu předváději skvělou show. Drobné problémy s mikrofonem, které provázely úterní vystoupení v Manchesteru, byly zapomenuty a v paměti u každého, kdo měl možnost show vidět ať už naživo nebo jen prostřednictvím videí, zůstávají hity jako Left Outside Alone, Angels, Proud Mary či letos nově Empire State Of Mind.

V rámci pátečního koncertu v Nottinghamu měli někteří fanoušci možnost setkání s hvězdami večera, a tak mohli přinést jedinečné záběry ze zákulisí.

Anastacia, Duncan James, Lee RyanVčera večer vystupovalo trio Here Come The Girls v samotném srdci Velké Británie. V londýnské aréně Hammersmith Apollo předvedla děvčata svoji jedinečnou show. Mezi diváky se tentokrát objevili i dva Anastaciiní přátelé - zpěvák Duncan James, se kterým Anastacia seděla v porotě talentové show Don't Stop Believing, a člen kapely Blue Lee Ryan. Duncan se z řad diváků podělil o pohled na pódium prostřednictvím svého příspěvku na Twitteru, kam poslal foto Here Come The Girls a jeden záběr ze zákulisí.

Aby Anastacia s aktualizací svého nového Twitter profilu nezahálela, posílá nám také jednu momentku. Nechala se vyfotit se svými fanoušky a Duncanem. Twitter foto: Anastacia, Duncan & fanily

Videa ze včerejšího koncertu Here Come The Girls v londýnské Hammersmith Apollo nám zprostředkovávají dva fanoušci na serveru YouTube. Videa #1, videa #2.

zdroj: AnastaciaSource.org

Kdo by si nepřál mít na vánočním stromečku vlastnoručně podepsanou baňku od Anastacie, Heather či Lulu? :-)

Trio Anastacia, Heather Small a Lulu za sebou má již čtyři vystoupení a dnes se na ně těší diváci v britském městě Brightonu. 25. listopadu se děvčata zastavila v Liverpoolu. Na show mimo fanoušky dorazila i redakce internetového zpravodajství Liverpool Echo a my si tak můžeme přečíst, co na show říká hudební kritik.

Volný překlad recenze a její originál naleznete v detailu článku »

Díky oficiálnímu rakouskému fanklubu máte jedinečnou možnost shlédnout show Here Come the Girls v HD kvalitě i vy!

Videozáznam show naleznete v detailu článku ».

Bohatá fotogalerie krásných záběrů z prvního koncertu turné Here Come The Girls se v objevila již nyní na Facebooku. Koncert si užila i Caroline Stewart, díky které se můžeme do Edinburghu přenést...

Předposlední listopadový pondělní večer se alespoň ve skotském hlavním městě nesl v kulturním duchu. 22. 11. 2010 zde totiž po roce vystoupila zpěvačka Anastacia, Heather Small a Lulu v rámci pěveckého projektu "Here Come The Girls".

Oproti loňskému roku nechybí letos na pódiu živá kapela, která tyto tři úžasné zpěvačky doprovází. Samozřejmě, již dříve diskutovanou změnou je výměna americké zpěvačky Chaky Khan za britskou zpěvačku Heather Small. Jak Heather Small obstála budeme moci posoudit, až se k nám dostanou první záznamy. Mimo určitou úpravu repertoáru ale zásadní novinky show nepřinesla.

Pár fotografií a kompletní setlist naleznete v detailu článku ».

A je to tady! Již zítra 22. listopadu startuje druhá část projektu Here Come The Girls. Jako loňský rok show o třech divas startuje ve skotském hlavním městě Edinburghu. Těšit se můžete na další sérii speciálních reportů, které se budou věnovat jednotlivým městům, kde Anastacia, Heather a Lulu vystoupí!

Here Come the Girls - Anastacia, Heather, Lulu

Připravte se, jízda začíná s týmem Anastacia.cz!